Efter 3 månader Paris och sen två veckor hemma innan 3 veckor julledighet i norr, slår det mig, jag har saknat tid hemma - flytta runt saker och testa nytt. Kommer på förändringar hela tiden, idéer kommer när jag lagar mat som jag måste prova direkt eller skriva ner så jag inte glömmer ☺️ Älskar den processen! Här bakom soffan ska jag testa nått som jag sett om och om igen under åren, har med nästa bild att göra. After 3 months in Paris and then two weeks at home before a 3 week Christmas break in the north, it strikes me, I've been missing time at home - moving things around and trying new things. Coming up with changes all the time, ideas are coming as I cook that I must try straight away or write down so I don't forget. Love that process! Here behind the couch I'm going to try something that has been brewing for months, maybe even years. That has to do with the next picture. Har tänkt att jag inte tycker om orkidéer. Men såhär med en ormbunke eller som jag tänker mig, adiantum, tror jag det kan bli superfint! 💚 Dock inte säker på om jag kommer få plats med båda i skålen. Tänker att jag ska ha konstgjorda orkidéer, så jag ska ha en stor grön fluffig adiantum och sen sticker jag ner på måfå några orkidéer, likt bilden. Får se om idén håller i praktiken, hoppas! 👨🏼🌾 Have thought I don't like orchids. But like this with a fern or as I imagine, adiantum, I think it could be beautiful. Not sure if I'll be able to fit both in the bowl though. Thinking I'll have artificial orchids, so I'll have a big green fluffy adiantum and then I'll randomly stick some orchids down, like the picture. Let's see if the idea holds up in practice, I hope!