Jag jobbar i lokalen på dagarna och städar om kvällarna haha. Men jag tycker det är så härligt att känna att det är ordning hemma, när det är så mycket sågspån, bråte och byggröra i lokalen. Hemma jordar jag mig och laddar om med ny energi för att orka ännu en dag av stök, hela vägen tills allt är klart. Tänk när hela lägenheten kommer va i ordning och hela butiken med. Det kommer va otrolig känsla! Kylen är i ordning och full av allt jag behöver på en vecka. Jag har allt på fat eller i korgar för att det dels är fint, men också håller kylen ren. Praktiskt är det också när jag ska göra frukost på morgon så tar jag korgen med ost och pålägg, smörbyttan, filen, juicen och gurkan åker ner i påläggskorgen, sen balanserar jag iväg in till köket. Här hade jag en avskiljer tidigare, men den tog jag bort nu och så fick tre korgar plats istället. Då landar eventuell morotsplast eller annat i korgen, så slipper jag städa ur hela lådan. Jag har 6 stycken ägg i köket och så har jag påfylling här i kylen. Ingefärashot som jag tar en klunk av innan jag går ut med Herman på morgon. Älskar pelligrino i alla dess former. Måste fylla på med den på burk som har smak av mynta. Den är otrolig! Nått som är otroligt gott är också att spetsa juicen med lite lime på morgon. Oliver och morötter är mitt snacks om jag blir akut hungrig innan middag, så det finns också alltid i mitt kylskåp. Vad mer kan jag berätta om mitt lilla kylskåp. Jo i den vita kannan har jag dagsfärskt kallt vatten, så går jag med mitt glas och fyller på när jag sitter hemma och jobbar. Ja sen finns annat som hostmedicin, fond, marmelader, senap, salladsost, smör, blodapelsiner, rödbetor och pastasås som jag använder både på min libapizza och till pasta. 🍌🍅🧈🫒