Skrev det i inlägg för någon vecka sedan att jag det här året ska bli en jäkel på att laga mat, med det sagt beställde jag hem två kokböcker som ska hjälpa på traven. Det goda enkla och baka glutenfritt klickades hem. Det goda enkla delvis för att jag hört mycket gott om den, för att den är så fint skapad och för att jag tror att den har spännande recept som kommer passa mig. Baka glutenfritt valde jag för att jag ska börja baka bröd oftare, vill kunna äta färskt bröd flera gånger i veckan för det är riktig lyx för mig. Vill börja laga med med många ingredienser i. Du vet sån där riktig mat, med buljong, purjolök, vitlök, tomat, morötter, köttbitar, allt. Riktig mat som smakar och är spännande att göra men också äta. Den mat jag oftast gör är klyftpotatis med stekt kyckling + sås, eller kött med sås. Super gott och säkert bättre mat än många andra i min ålder äter, men det räcker inte för mig, jag vill äta annan mat med många smaker. Den här fisksoppan från Bohuslän är jag galet sugen på. Någon som köpt boken och testat göra den? I boken finns inte bara mat faktiskt, utan det finns också en rad olika bakverk. Den klassiska kanelbullen till exempel. Eller den franska croassanten. Tänk o göra sånna här en söndagmorgon och äta till frukost, tala om lyx. Får gärna ätas under täcket med något bra morgonprogram...