Hittar ingen granola i butik som faller mig i smaken så jag gör alltid min egna. Lätt och det går väldigt fort och så blir det väldigt gott också! Häll upp rätt så rejält med havregryn det är det som kommer bli hela granolan. Men häll upp lite i taget så du ser att honungen räcker till. Tippa i hela flaskan honung över havregrynen och rör om så att det blir klumpigt. Därefter, bakplåtspapper och all granola (om det får plats) på formen och in i ugnen på 200 grader i kanske 6-10 minuter. Kan vara bra att röra om efter någon minut så allt blir jämt gratinerat. Men rör inte för hårt så klumparna delar sig för då blir det bara en smulig granola. När det är klart och har svalnat lite brukar jag hälla i kokosflingor. Kan tänka mig att man kan blanda i torkad frukt också... Ja sen är det bara att mumsa i sig och det knastrar och smäller som bara den, men det är väldigt gott! Det var det. Svårare än så är det inte att göra egen granola.