Nu är det sommar ju - knappt man förstår det, iallafall inte jag. Hämtade inte jag nyss Herman och stod ute kyla o regn? Nu är varje dag och kväll ljummen och bara härlig ☀️🌾 Igår tog vi en kvällspromenad till Slakthusområdet i kvällssolen, doftade på syren och vindarna va ljumna. Hämtade paket med färg hos ombudet på väg hem - så nu kan mina målarprojekt börja! Häromdagen hade jag ett gäng svarta bananer i kylen, så jag gjorde det man gör bäst med sånna - bakar bananbröd 🍌 Invigde min kopparskål som är till för att vispa maräng, men kan meddela att det gick lika bra o röra ihop en banansmet i den 🧈👨🏼🍳 Testade att baka i två formar denna gång, för att få ett högre o smarrigare bröd 🍞 Aldrig bakat i de här formarna förut, så invigning även på dessa! Tänkte att det kunde bli fina av den vågiga kanten. Och efter en timma i ugnen såg de ut så här. Gyllenbruna o fina! Det tråkiga med bakandet av bananbrödet, är att det tar tid i ugnen och tid för brödet att svalna - vill ju äta bums! 😀 Men! Det är värt väntan! För oj så gott det är! Har alltid ätit brödet bara som det är utan nått på, men nu testade jag med jordnötssmör o flingsalt... OJ OJ OJ så gott! Har varit mitt mellis i flera dagar! Mättar himla bra! Bakar alltid efter receptet på The Way We Play. Nu är juni här, solen skiner och hela lägenheten doftar syren och hundkex 🌾 Nån sa att vi har 100 dagar sommar framför oss och jag älskar tanken av det! Tänk alla morgnar, kvällsljus, bad, glassar och middagar ute, vi har framför oss❣️ Den njutiga tanken får avsluta det här gottiga inlägget 🍌