Här kommer recept på min enklaste men i mitt tycke så galet god lunchsallad. Kan äta den flera dagar på rad. Steker laktosfri halloumi i olivolja. Sen tar jag romansallad, en hel avokado, en hel stor tomat, kanske en tredjedel av en gurka, halv paprika efter smak o tycke. Allt skärs grova bitar. Går så fort och är bara att köra ner i matlådan. Brukar ringa olivolja över alla grönsaker också, men det är bara för att jag tycker så mycket om det. Sen om jag orkar, kokar jag quinoa, men går lika bra utan. Sen håller jag massor med valnötter över allt när jag serverar. Äter den här rumstempererad och det är så gott. En lätt sommar sallad som kan varieras lite utefter vad som finns hemma, men är så gott med sältan o halloumin, valnötterna och krispigt och smakerna från grönsakerna. Blir sugen nu! Samma grund fast med kyckling och ceasardressing och salladsost är också gott.