Jag lagar vanligtvis ofta samma mat varje vecka och det är ofta plåtmat med grönsaker, lax eller kyckling, tacos, halloumi med grönsaker och nån gång ibland torsk i ugn. Men sen Mr R har kommit in i mitt liv har jag fått njuta av otroliga middagar. Här har vi lagat kycklingtacos fast med sallad istället för bröd. Picklad rödlök, avokado, tomat, lime, koriander och nån stark chipotle sås. Till det hade vi en papayasallad på sidan av. Har blivit serverad mitt livs första ramen. Va så gott! (Reklam) Mina minsta serveringsskålar i granatäpple-mönstret, passar perfekt till ramen. Sen jag såg på TikTok att folk gör Italiensk sushi har jag velat prova, så det gjorde vi en kväll. Jag tyckte det var supergott. R tyckte det var lite för salt. Vi hade balsamico på och padrones i olivolja som side. Här körde vi lite tapas med oliver, chips med ketchupsmak, en bönpasta med svamp, grädde och parmesan. Tomat, mozzarella, basilika och olivolja. Padrones stekta i olivolja och flingsalt och till sist en libapizza med vad vi hade hemma på. Avslutar med den kanske bästa middagen av dom alla. Havsabborre med citron, vitlök, rosmarin, kapris, ansjovis, oliver, tomater, potatis och massa smör. Sen hade vi en grekisk sallad och kronärtskocka med brynts smör till och nått gott vitt vin! Ja ni ser ju, det ser lika otroligt ut som det smakade kan jag säga. Jag jobbade i butiken den här lördagen och kom hem till dukat bord och detta <3. Så kul att min tacos får lite konkurrens haha.