Har precis ätit en halv semla som jag hade kvar sen i tisdags, med kamomillte + en liten skvätt mjölk... Va så gott!!! Är inte största semelfantasten, men får väll i mig två om år i alla fall. Nåväl. Tänkte tipsa om en grej som jag börjat med: Nämligen detta. En bunt härlig grön persilja 💚 Köper typ 0,3 kg persilja på lösvikt via Willys-appen (vi handlar mest online sen pandemin) - finns kanske persilja på lösvikt i andra affärer med, inget samarbete eller så. MEN. Dessa 0,3 kg persilja är denna bunt o det kostar alltså mellan 7-13 kronor. Och det här använder jag som grönt fluff här i köket. Ska visa! Börjar allt med o diska rent min lille köksvas. Köpte den på en marknad i Paris 🤍 Minns dagen som igår... Det här gör jag kanske varannan vecka. Inte torka med trasa då, för gör jag varje dag - men proceduren jag ska visa nu, där torka rent är en del i alltet. När vasen är ren, klipper jag nya snitt. Och tjoff, har jag ett så grönt o härligt fluff så det är inte klokt. Står gör det också i typ två veckor. 13 kronor (!!) Kan ju va den billigaste bukett som går o hitta 💚☺️ Persiljan kan se lite trött ut i början, men med nya snitt o vatten reser den på sig snabbt o står grön o fin! Brukar ta några mindre kvistar o sätta i andra vaser. Det blir nästan sådär grönt o fluffigt som det man plockar in från trädgården i maj! Jag kör det här hela tiden nu. Är man en persilja-fantast kan man såklart också äta upp det - själv äter jag inte så mycket mat med persilja (tycker om det) men använder just den här mest som snittblomma. Det va mitt lilla torsdagstips det. Nu ska jag tända upp ljus, äta middag framför tredje säsongen av Land Girls o luta mig tillbaka efter en flitig dag! Go afton! ✨